Fundació Sociosanitària de Manresa
 
El voluntariat Tornar

 

A la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM) hi ha definida la figura del voluntari, que exerceix tasques d’acompanyament i companyia; suport en els moments dels àpats; reforç familiar; col.laboració als tallers de psicoestimulació i de teràpia recreativa, lectura, participació en festes assenyalades, etc.

voluntaris

El voluntari és una persona sensibilitzada i solidària amb els problemes de la societat que l´envolta, que decideix millorar-la de forma altruista, amb satisfacció de saber que fa un servei a persones que el necessiten.

La tasca dels voluntaris és molt important davant l´impacte de la malaltia, de pèrdua de capacitats, sobretot quan els nostres usuaris no disposen de suport de la família.

El voluntari de la FSSM és qui decideix el seu grau de compromís, les hores de dedicació i la freqüencia. També és qui complementa la tasca assistencial dels professionals aportant un plus de qualitat humana.

Qualsevol persona que vulgui ser voluntari de la FSSM ha de contactar amb les treballadores socials dels respectius centres.

La Fundaciˇ - Presentaciˇ  Missiˇ, visiˇ i valors  Organigrama  PolÝtica de qualitat  Hist˛ria  El voluntariat
Informació 93 874 33 12© 2012 Fundació Sociosanitària de Manresa. Tots els drets reservats.Avís legal